طرز تهیه خورشت فسنجان

خورشت فسنجان , خورشت فسنجان با گوشت قلقلی , خورشت فسنجان مجلسی , خورشت فسنجان خانم گل آور  

طرز تهیه خورشت فسنجون که ازجمله غذاهای پرکالری است، بخصوص اگر در آن از گوشت قرمز استفاده شود. قدر مسلم این است که اصلی‌ترین ماده مورداستفاده در این خورشت، گردوی آسیاب شده بوده و همه ما تقریباً باارزش غذایی گردو که منبعی غنی از انواع ویتامین و مواد معدنی لازم برای بدن است، آشنا هستیم.خورش فسنجان هم مانند خورش قورمه سبزی و خورش قیمه یکی دیگر از خورش‌های اصیل و شکیل ایرانی است که به قول معروف طرفداران دو آتیشه بسیاری دارد. این خورشت در نقاط مختلف کشور به صورت ملس، ترش و شیرین و با گوشت قلقلی، اردک و مرغ پخته می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت قلقلی و مرغ خوشمزه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه خورشت فسنجان

  • ۱ عدد مرغ
  • ۷۵۰ گرم مغز گردو
  • ۳ عدد پیاز
  • ۵ قاشق غذاخوری رب انار
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

خورشت فسنجان با گوشت , خورشت فسنجان مجلسی با مرغ , خورشت فسنجان خانم گلاور , خورشت فسنجان با مرغ خانم گلاور

خورشت فسنجون ازجمله غذاهای پرکالری است، بخصوص اگر در آن از گوشت قرمز استفاده شود. قدر مسلم این است که اصلی‌ترین ماده مورداستفاده در این خورشت، گردوی آسیاب شده بوده و همه ما تقریباً باارزش غذایی گردو که منبعی غنی از انواع ویتامین و مواد معدنی لازم برای بدن است، آشنا هستیم.

طرز تهیه خورشت فسنجان

تکه‌های مرغ را به مقداری نمک، فلفل و زعفران دم کرده آغشته کنید و در مقداری روغن تفت دهید.پیاز‌ها را رنده کنید، یک قابلمه برداشته و آن‌ها را با مقداری روغن تفت دهید سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید.گردو‌ها را چرخ کرده وبعد از این که پیاز‌ها کمی طلایی و نرم شد، به قابلمه اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه رب انار را اضافه کرده و مجددا تفت دهید.

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

مرغ‌ها را به مخلوط پیاز و گردو اضافه کرده و چند لیوان آب را با مقداری زعفران روی مواد بریزید. در همین مرحله اگر اهل فسنجون شیرین هستید، شکر را اضافه کنید.شعله را زیاد کنید تا آب خورش به جوش آید سپس شعله را ملایم کرده و در قابلمه را ببندید.هر از چند گاهی خورش را هم زده و منتظر بمانید تا به مدت ۳ تا ۴ ساعت خورش جا افتاده و روغن بیاندازد.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها